Σχεδίαση & Κατασκευή καταστήματος Παιδικών Παιχνιδιών

Την αρχιτεκτονική μελέτη & κατασκευή του καταστήματος Tickle στο Ρετζίκι της Θεσσαλονίκης ανέλαβε η εταιρία μας.

Μελέτη – Σχεδίαση: SAVOPOULOS Shop Fitting
Επίπλωση – Εξοπλισμός – Κατασκευή: SAVOPOULOS Shop Fitting

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ
2024

Τον σχεδιασμό & την κατασκευή του νέου καταστήματος Tickle στο Ρετζίκι της Θεσσαλονίκης ανέλαβε η εταιρία μας τον Απρίλιο του 2024. Οι ανάγκες των συνεργατών συζητήθηκαν ενδελεχώς και κατόπιν του moodboard που παρουσιάστηκε από την σχεδιαστική μας ομάδα για το look & feel ξεκίνησε η παραγωγή της ιδέας σε επίπεδο σχεδιασμού.

Αφού λάβαμε έγκριση των σχεδίων από τον πελάτη, μια σειρά από κατασκευαστικές λεπτομέρειες συντάχθηκε από το αρχιτεκτονικό μας τμήμα.

Μελέτη φωτισμού, επιλογή δαπέδων, λεπτομερής σχεδιασμός ηλεκτρολογικών και γυψοσανιδών μαζί με την μελέτη της θέρμανσης – ψύξης του χώρου. Τέλος, μια σειρά σχεδίων με μελέτη εφαρμογής παραδόθηκε στα αρμόδια τμήματα της παραγωγής μας για κατασκευή του εξοπλισμού και των επίπλων.

Πιο συγκεκριμένα, κατασκευάσαμε και τοποθετήσαμε ειδικές διακοσμητικές εφαρμογές στην τοιχοποιία του καταστήματος, καμπύλα έπιπλα και μεταλλικά στοιχεία εξίσου καμπύλα και παιχνιδιάρικα. Οι δομές με δυνατότητα μετακίνησης στους τοίχους του καταστήματος έφεραν τον όγκο των προϊόντων που με τους κρυφούς φωτισμούς παρουσίασαν απτά τα προϊόντα. Οι κεντρικές γόνδολες σε συνδυασμό με την βιτρίνα του καταστήματος δημιούργησαν έναν χώρο προς εξερεύνηση με καμάρες και χρώματα φέρνοντας σκηνές σύγχρονου παραμυθιού σε μικρούς και μεγάλους.

Project Gallery