Σχεδίαση & Κατασκευή καταστήματος μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού

Την αρχιτεκτονική μελέτη & κατασκευή του καταστήματος Bazaar Παπασταύρου Dainese της Θεσσαλονίκης ανέλαβε η εταιρία μας.

Μελέτη – Σχεδίαση: SAVOPOULOS Shop Fitting
Οικοδομικές εργασίες – Επίπλωση – Εξοπλισμός – Κατασκευή: SAVOPOULOS Shop Fitting

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ
2023

Την αρχιτεκτονική μελέτη & κατασκευή του καταστήματος Papastavrou Shops | Dainese Department ανέλαβε η εταιρία μας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Ο εξοπλισμός αναβάτη Moto θεωρείται ένα απο τα πιο απαιτητικά προϊόντα προς προβολή καθώς πρέπει να παρουσιαστούν τόσο τα συστήματα ασφαλείας όσο και τα διαφορετικά σχέδια, χρώματα και υφές.

Οι ανάγκες των συνεργατών συζητήθηκαν και κατόπιν του moodboard που παρουσιάστηκε από την σχεδιαστική μας ομάδα το industrial dark look & feel με επιρροη απο το ¨τούνελ¨που περνάει ενας ταξιδευτής έφεραν το συγκεκριμένο ¨ρηξικέλευθο¨αποτέλεσμα. Έτσι ξεκίνησε και η παραγωγή της ιδέας σε επίπεδο σχεδιασμού. Με την πρώτη κιόλας έγκριση του πελάτη στα αρχικά σχέδια ξεκινήσαμε την μελέτη εφαρμογής και τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες που αφορούσαν: Μελέτη φωτισμού, επιλογή δαπέδων, λεπτομερής σχεδιασμός ηλεκτρολογικών και γυψοσανιδών μαζί με την μελέτη της θέρμανσης – ψύξης του χώρου. Επιπρόσθετα μια σειρά σχεδίων με μελέτη εφαρμογής παραδόθηκε στα αρμόδια τμήματα της παραγωγής μας για κατασκευή του εξοπλισμού και των επίπλων. Πιο συγκεκριμένα, κατασκευάσαμε ειδικές φωτιζόμενες κατασκευές σε χρυσό χρωματισμό για τον κύριο όγκο που είναι τα κράνη αναβάτη στον αρχικό χώρο του καταστήματος. Στην συνέχεια τοποθετήσαμε το διαδεδομένο σύστημα ραφιών και κρεμάσεων I-handle της βιομηχανίας μας με κρυφό φωτισμό και πλέγματα Industrial design σε μαύρο ματ χρωματισμό που εξυπηρέτησε το μεγαλό φορτίο σε βάρος του δερμάτινου μπουφαν αναβάτη. Στο βάθος του ¨μαύρου τούνελ¨ ξεπρόβαλε το πολύ φωτεινό racing τμήμα. Επιλέξαμε μινιμαλιστικό και φουτουριστικό χαρακτήρα ώστε να προβληθεί η καθαρότητα και το κόντραστ του μαυρου. Λευκό πλακάκι με πλήρως φωτιζόμενη οροφή και κεντρικό βάθρο προβολής Μηχανής ήταν το στοιχείο που στοχεύσαμε ώστε ο καταναλωτής να νιώθει το experience της αγοράς αγωνιστικού και μόνο εξοπλισμού. Απαιτούμενο επίσης ήταν η ευελιξία της παρουσίασης 360 των συγκεκριμένων προϊόντων (αγωνιστικές στολές πίστας) το οποίο το καταφέραμε με τον καμπύλο ραουλόδρομο σε λευκό χρωματισμό. Τέλος κατασκευάσαμε custom ταμείο – reception με ίδια υλικά και χρωματισμούς και φωτεινή επιγραφή με το brand του καταστήματος, ενώ πισω απο ταμείο τοποθετήσαμε επίσης διακοσμητικές εφαρμογές τοιχοποιίας όπως της τοιχοποιίας για τα κράνη με καμπάνες φωτισμού πάλι σε χρυσό χρωματισμό. Ευχαριστούμε την εταιρεία Papastavrou Shops για την εμπιστοσύνη που έδειξε απο την πρώτη κιόλας στιγμή στην ιδέα της σχεδίασης και την διαδικασία υλοποίησης!

Project Gallery

Προϊόντα που τοποθετήθηκαν στο κατάστημα

Μια σειρά εξαρτημάτων χρησιμοποιήθηκαν στο χώρο για την ορθή παρουσίαση των προϊόντων του καταστήματος

Ραφάκι Παπουτσιού

Ραφάκι για παπούτσι με εξάρτημα ανάρτησης απευθείας στην κολόνα

Μεταλλικό ραφάκια για παπούτσια

Κολόνα 40×40 iHandle

Διάτρητη κολόνα διατομής 40×40 με αυξημένες αντοχές λόγω μεταφοράς των φορτίων στο πάτωμα σε συνδυασμό με ροζέτες πάκτωσης στον τοίχο για σωστή τοποθέτηση

Κολόνα 40x40 iHandle

Αυξήστε την ευελιξία του merchandising σας και παρουσιάστε με τον βέλτιστο τρόπο τα προϊόντα σας

Βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Κρέμαση “Π” για Ρούχα

Κρέμαση “Π” (New Square design) με ανθεκτικό πίσω πλακάκι και με Stop για τις κρεμάστρες

Μπάρα κρέμασης

Μεταλλικό ενισχυμένο Ράφι

Μεταλλικό στραντζαριστό ράφι υψηλής αντοχής (έως 135 κιλά ομοιόμορφο κατανεμημένο φορτίο) σε χρωματισμό της επιλογής σας

Μεταλλικά ράφια καταστημάτων

Ίσια Προβολή για ρούχα

Ίσια προβολή τετράγωνης διατομής 30×15 για μπάρα. Η μπάρα τοποθετείται στην μπάρα προβολής και έπειτα…

Ίσια προβολή για ρούχα