Σχεδίαση & Κατασκευή Φαρμακείου

Την αρχιτεκτονική μελέτη & κατασκευή φαρμακείου στη Γιάννουλη Λάρισας ανέλαβε η εταιρία μας για τον κο.Κακαρόντζα.

Μελέτη – Σχεδίαση: SAVOPOULOS Shop Fitting
Επίπλωση – Εξοπλισμός – Κατασκευή: SAVOPOULOS Shop Fitting

ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΔΑ
2024
Σχεδιασμός & κατασκευή Φαρμακείου

Τον σχεδιασμό & την κατασκευή του νέου Φαρμακείου του κου.Κακαρόντζα στην Γιάννουλη της Λάρισας ανέλαβε η εταιρία μας στην αρχή του 2024. Κατόπιν έρευνας με τον πελάτη σχετικά με το ύφος και το φρέσκο design που θέλαμε να ακολουθήσουμε κατευθυνθήκαμε σε χρήση δύο, έντονα, διαφορετικών υφών που απέδωσαν το επιθυμητό ύφος. Λευκή γυαλιστερή λάκα με μαύρα στοιχεία σε συνδυασμό με ξύλινο δρυ σε λεπτομέρειες του χώρου.

  • Κάτοψη Φαρμακείου Κακαρόντζας

Πιο συγκεκριμένα, και αφού λάβαμε έγκριση των σχεδίων από τον πελάτη, μια σειρά από κατασκευαστικές λεπτομέρειες συντάχθηκε από το αρχιτεκτονικό μας τμήμα.

Μελέτη φωτισμού, επιλογή δαπέδων, λεπτομερής σχεδιασμός ηλεκτρολογικών και γυψοσανιδών μαζί με την μελέτη της θέρμανσης – ψύξης του χώρου. Τέλος, μια σειρά σχεδίων με μελέτη εφαρμογής παραδόθηκε στα αρμόδια τμήματα της παραγωγής μας για κατασκευή του εξοπλισμού και των επίπλων. Σύστημα iHandle με εφαρμογή πάτωμα-ταβάνι, λευκή γυαλιστερή λάκα με μαύρους αρμούς στα Panel Slat, ερμάρια αποθήκευσης, συρταριέρα Φαρμακείου Γερμανικής προέλευσης καθώς και δημιουργία πάγκου για το εργαστήριο του καταστήματος. Τέλος, η επιβλητική reception – πάγκος εξυπηρέτησης μήκους τριών (3) μέτρων σε συνδυασμό με το επιλογή εμφανούς μπετό στην οροφή απέδωσαν όλη τη σχεδιαστική γραμμή του φαρμακείου.

Project Gallery

Προϊόντα που τοποθετήθηκαν στο κατάστημα

Μια σειρά εξαρτημάτων χρησιμοποιήθηκαν στο χώρο για την ορθή παρουσίαση των προϊόντων του καταστήματος

Ραφάκι Παπουτσιού

Ραφάκι για παπούτσι με εξάρτημα ανάρτησης απευθείας στην κολόνα

Μεταλλικό ραφάκια για παπούτσια

Κολόνα 40×40 iHandle

Διάτρητη κολόνα διατομής 40×40 με αυξημένες αντοχές λόγω μεταφοράς των φορτίων στο πάτωμα σε συνδυασμό με ροζέτες πάκτωσης στον τοίχο για σωστή τοποθέτηση

Κολόνα 40x40 iHandle

Αυξήστε την ευελιξία του merchandising σας και παρουσιάστε με τον βέλτιστο τρόπο τα προϊόντα σας

Βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Κρέμαση “Π” για Ρούχα

Κρέμαση “Π” (New Square design) με ανθεκτικό πίσω πλακάκι και με Stop για τις κρεμάστρες

Μπάρα κρέμασης

ECO Slat | Πάνελ Σλατ μελαμίνης

Το ECOlogical Slat Panel αποτελεί καινοτομία για την σχεδίαση και παραγωγή της ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting. Το πάνελ Σλατ (Slatwall), το πιο διαδεμένο ίσως σύστημα εξοπλισμού εμπορικών καταστημάτων, συνεχίζει και μετά απο 30 χρόνια να αποτελεί BEST SELLER

Πάνελ σλατ

Αξονάκι οικονομικό για Πάνελ Σλατ

Το αξονάκι – γαντζάκι με γύρισμα για το Πάνελ Σλατ (Slatwall) αποτελεί την Νο 1 επιλογή για όλους τους τύπους καταστημάτων. Μπορείτε να τοποθετήσετε κοσμήματα, προϊόντα σε συσκευασίες blister.

Αξονάκι άγκιστρο Slat