ΑΠΟ ΤΟ 1975

Η εταιρία

Με περισσότερα από 47 έτη εμπειρίας στο χώρο της κατασκευής, επίπλωσης και εξοπλισμού χώρων & καταστημάτων η εταιρία μας συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα αρχιτεκτονικά και σχεδιαστικά γραφεία της χώρας και όχι μόνο.

Η Σαββόπουλος Shop Fitting από το 1975 παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σχεδίασης και κατασκευής προσφέροντας στους πελάτες της άψογη ποιότητα και φινίρισμα σε προϊόντα και λύσεις που ξεπερνούν τα όρια του εφικτού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

We are custom fabricators

Σύγχρονες λύσεις για σύγχρονους χώρους

Η επίπλωση και ο εξοπλισμός καταστημάτων για την ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting είναι σκοπός. Με αφοσίωση στα συστήματα επίπλωσης καταστημάτων και παρακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς και του design, προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις για κάθε περίπτωση.

Οι νέες τεχνολογίες με οικολογικά υλικά που χρησιμοποιούμε και υιοθετούμε, εξασφαλίζουν την αρτιότητα τού αποτελέσματος και την ικανοποίηση των συνεργατών μας.

Ποιότητα

Βασικός μας στόχος, η ποιότητα. Έχουμε εξελίξει όλες τις κατασκευαστικές μας διαδικασίες για να παράγουμε προϊόντα και ειδικές κατασκευές σε άριστη ποιότητα. Δίνουμε έμβαση στην επιλογή των πρώτων υλών και υλικών που χρησιμοποιούμε ώστε σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και τον εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό να παράγουμε ένα άρτιο, ποιοτικά, αποτέλεσμα.

Φινίρισμα

Όλα τα υλικά έχουν ένα όριο μεταποίησης. Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε αλλά και οι δοκιμές και πειραματισμοί, μας δίνουν την δυνατότητα να ξεπεράσουμε τα όρια στο φινίρισμα του τελικού αποτελέσματος. Η γνώση μας είναι η δύναμη μας.

Βιομηχανία Παραγωγής Συστημάτων Επίπλωσης

Ο ρόλος της εταιρίας μας είναι διτός. Έχοντας επενδύσει σε αυτοματοποιημένο – ρομποτικό εξοπλισμό ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την πολύχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία μας παράγουμε 100% όλα τα συστήματα επίπλωσης εξοπλισμού καταστημάτων. Σε μία καθετοποιημένη μονάδα γραμμής παραγωγής, οι πρώτες ύλες μεταποιούνται σε τελικό, ετοιμοπαράδοτο, φινιρισμένο προϊόν, έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες του καταστήματος σας. Στο τμήμα αυτό παράγονται όλα τα προϊόντα όπως: κολόνες, βέργες αλουμινίου, βραχίονες ραφιών, κρεμάσεις ρούχων, μεταλλικά ράφια, διακοσμητικές ξύλινες & μεταλλικές πλάτες, ραφάκια παπουτσιού, πάνελ σλατ, ξύλινα ράφια, αξονάκια, αξεσουάρ και πολλά ακόμη (Δείτε το ηλεκτρονικό μας για τα προϊόντα της βιομηχανίας μας)

Ειδικές εφαρμογές & κατασκευή επίπλων

Ο δεύτερος ρόλος αποτελεί αποκλειστικά σε ένα εξειδικευμένο τμήμα σχεδιαστών & μηχανικών που μελετάνε και κατασκευάζουν όλες τις ειδικές κατασκευές. Πιο συγκεκριμένα το τμήμα του: Custom Fabrication, έρχεται να μελετήσει και να κατασκευάσει οποιαδήποτε εφαρμογή (επαγγελματικά έπιπλα, διακοσμητικές εφαρμογές) από πρώτη ύλη: ξύλου, μετάλλου, κρυστάλλου και plexi glass. Το τεχνικό μας τμήμα θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει και να κατασκευάσουμε βάσει των ιδιαίτερων αναγκών σας.

WE ARE THE ROBOTS

Εγκαταστάσεις

Η εταιρία μας δημιουργεί χώρους. Η ανάγκη για συνεχή εξέλιξη, βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, μας οδηγεί σε ανάπτυξη των υποδομών μας.
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, που ξεπερνάνε τα 3000m2, στεγάζεται ένα σύγχρονο showroom με όλες τις τελευταίες τάσεις του design, η εργοστασιακή μονάδα με μηχανήματα τελευταίας γενιάς, τα logistics ετοιμοπαράδοτων προϊόντων και βεβαίως η ομάδα μας.

WOODWORKING

Επεξεργασία ξύλου & Plexi

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της μεταποίησης ξύλου είμαστε σε θέση να παράξουμε έπιπλα, κατασκευές και εφαρμογές από υλικά όπως: μελαμίνη, mdf, καπλαμά, κόντρα πλακάζ, βαφή λάκκας οποιασδήποτε μορφής και κλίμακας. Ο μηχανολογικός μας εξοπλισμός σε πολυαξονικά CNC, τεμαχιστικές μηχανές, κορδέλες, μηχανήματα συγκόλλησης ταινιών περιθωρίου, πρέσσες (ακρίβεια: 0,1mm) κ.α σε συνδυασμό πάντα με την τεχνογνωσία της ομάδας μας φέρει εις πέρας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες κατασκευής.

METALWORKING

Επεξεργασία μετάλλου – Βιομηχανία παραγωγής εξαρτημάτων

Η εταιρία μας το 1975 ξεκίνησε με την επεξεργασία αλουμινοκατασκευών. 20 χρόνια μετά έχουμε δημιουργήσει ένα αυτοματοποιημένο τμήμα παραγωγής μεταλλικών εξαρτημάτων from A-Z για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του merchandising οποιουδήποτε καταστήματος. Από την άλλη, είμαστε σε θέση να παράξουμε μεταλλικά έπιπλα & κατασκευές custom, βάσει των αναγκών σας με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας (ακρίβεια: 0,1mm) με Fiber Laser, Στράντες, Ψαλίδια, CNC Κουρμπαδόρους και Διατρητικά ρομπότ.

LOGISTICS

Αποθήκες ετοιμοπαράδοτων προϊόντων

Οι ανάγκες της αγοράς και οι συνεργασίες με τους πελάτες μας, μας οδήγησαν στην δημιουργία στοκ ετοιμοπαράδοτων προϊόντων.
Το τμήμα logistics σε συνεργασία με τις γραμμές παραγωγής εξαρτημάτων δημιουργούν τελικά, φινιρισμένα προϊόντα για άμεση εξυπηρέτηση και γρήγορους χρόνους παράδοσης.
Ταυτόχρονα, μια σειρά εμπορικών προϊόντων από τους μεγαλύτερους οίκους του χώρου μας προμηθεύουν:

  • Κούκλες Βιτρίνας
  • Μεταλλικά Ράφια Σούπερ Μάρκετ
  • Συρταριέρες Φαρμακείων

We are awarded company

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ INTERIORS AWARDS

Η εταιρία μας, λαμβάνοντας, μέρος στον θεσμό Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου Interiors Awards απέσπασε σε τρεις συνεχόμενες χρονιές συνολικά Επτά (7) Βραβεία Αρχιτεκτονικής σε διάφορες κατηγορίες.

INTERIORS AWARDS 2020

. BEST of Client Award
. SILVER AWARD | MEGASTORES
. SILVER AWARD | ΛΙΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Κατάστημα Hall of Brands | Γλυφάδα, Αθήνα

Με τρία βραβεία βραβεύτηκε η εταιρία μας στα Interiors Awards 2020 για τα έργα Hall of Brands. Πιο συγκεκριμένα η Σαββόπουλος Shop Fitting απέσπασε:

. BEST of Client Award για το Hall of Brands / Saint Soles στην Γλυφάδα
. Silver award για το Hall of Brands στην κατηγορία Megastore
. Silver award για το Hall of Brands στην κατηγορία Λιανικό κατάστημα

INTERIORS AWARDS 2020

. SILVER AWARD | MEGASTORES

Κατάστημα Block 62 | Κρήτη

Με ένα βραβείο βραβεύτηκε η εταιρία μας στα Interiors Awards 2020 για το έργο Block 62. Πιο συγκεκριμένα η Σαββόπουλος Shop Fitting απέσπασε:

. Bronze award για το κατάστημα Block 62 στην κατηγορία Megastore.

COMMERCIAL INTERIORS AWARDS 2019

SILVER AWARD

Κατάστημα Hall of Brands | Ιωάννινα

Η ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting βραβεύτηκε με Πανελλήνιο Βραβείο Αρχιτεκτονικής & Design στην κατηγορία Best Interior Department Store (Εξοπλισμός και κατασκευή mega καταστήματος) για το project Hall of Brands στα Ιωάννινα συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία λαμβάνοντας το Silver Award.

COMMERCIAL INTERIORS AWARDS 2019

SILVER AWARD

Κατάστημα Sport Lab. | Ρόδος

Η ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting βραβεύτηκε με Πανελλήνιο Βραβείο Αρχιτεκτονικής & Design στην κατηγορία Fixturing & Materials (Εφαρμογές Εξοπλισμού, Επίπλωσης Καταστημάτων & Υλικά) για το project SportLab στην Ρόδο συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία

GOLD AWARD

Κατάστημα Saint Soles | Θεσσαλονίκη

Η ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting βραβεύτηκε με Πανελλήνιο Βραβείο Αρχιτεκτονικής & Design στην κατηγορία Fixturing (Εφαρμογές Εξοπλισμού και Επίπλωσης Καταστημάτων) για το project Saint Soles Thessaloniki συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία λαμβάνοντας το Gold Award. Τα βραβεία τελούσαν υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου (ΣΕΛΠΕ).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρία Saint Soles καθώς και το αρχιτεκτονικό γραφείο Design Team για την εμπιστοσύνη τους απέναντι στην εταιρία μας. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοργάνωση για την πρόσκληση και να ευχηθούμε να αποτελέσει θεσμό για τον δημιουργικό κόσμο – χώρο του interior design.

Περισσότερα από:

47

έτη παρουσίας στον χώρο

Περισσότεροι από:

15000

πελάτες & συνεργάτες

Περισσότερα από:

3400000

Συνολικά τετραγωνικά καταστημάτων

* Ευχαριστούμε τους πελάτες και συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια. Μας δίνετε την δύναμη να γινόμαστε καλύτεροι.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Ίσως η καλύτερη εταιρεία εκεί έξω όσον αφορά την ταχύτητα, τις ανάγκες και την ακρίβεια κατασκευής. Τα παιδιά ήταν πρόθυμα να ακούσουν τις ανάγκες μου και να το προσαρμόσουν στην τεχνογνωσία τους, προτείνοντας τη λύση που λειτουργεί περισσότερο για εμένα και τον χώρο μου.

Λέντζας Γ.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Οι υπηρεσίες μας

  • Αποτύπωση

  • Μελέτη & Σχεδιασμός

  • Παρουσίαση

  • Κατασκευή & Επίπλωση

  • Μεταφορά

  • Τοποθέτηση