Εξοπλισμός και Επίπλωση καταστήματος

Το γραφείο Design Team του κου.Θεοδωρακόπουλου σε συνεργασία με την εταιρία μας αλλά και άλλων συνεργείων έφεραν εις πέρας το νέο κατάστημα της Nerdom στην καρδιά του Πειραιά.

Μελέτη – Σχεδίαση: Design Team | Νίκος Θεοδωρακόπουλος
Εξοπλισμός Καταστήματος: SAVOPOULOS Shop Fitting

ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ
2023

Το νέο κατάστημα της Nerdom ανέλαβε η εταιρία μας στον Πειραιά χρησιμοποιώντας το διαδεδομένο Ράφι Σούπερ Μάρκετ βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή στο RAL του Brand της εταιρίας. Τα ισχυρά ράφια από την μία πλευρά δίνουν την δυνατότητα ανάρτησης μεγάλων φορτίων σε προϊόντα και από την άλλη την ευελιξία της μετακίνησης των εξαρτημάτων. Μπάρες προβολής, τσιγκέλια και κρεμάσεις Π, ολοκλήρωνουν τις ανάγκες του merchandising του χώρου. Τέλος τα Panel Slatboard με μαύρους αρμούς προσθέτουν τις τελικές πινελιές στις επενδύσεις των τοίχων.

Project Gallery

Προϊόντα που τοποθετήθηκαν στο κατάστημα

Μια σειρά εξαρτημάτων χρησιμοποιήθηκαν στο χώρο για την ορθή παρουσίαση των προϊόντων του καταστήματος

Επιτοίχια μονάδα Super Market

Τα ράφια Super Market με μεγάλες αντοχές σε ανάρτηση προϊόντων με αυξημένο βάρος, διαθέτουν μεγάλη ευελιξία μετακίνησης των αναρτώμενων εξαρτημάτων λόγω της πυκνής διάτρησης που φέρουν στις μεταλλικές κολόνες

Μεταλλικά ράφια Super Market

Ράφι Super Market Μεταλλικό

Κατάλληλο για εξοπλισμό Super Market, εξοπλισμό Mini Market, εξοπλισμό Ψιλικών, εξοπλισμό καταστημάτων, εξοπλισμό pet shop και κτηνιατρείων, εξοπλισμό φαρμακείων κ.α.

Μεταλλικά ράφια σούπερ μάρκετ

Αυξήστε την ευελιξία του merchandising σας και παρουσιάστε με τον βέλτιστο τρόπο τα προϊόντα σας

Βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Δίπλευρη Γόνδολα Σούπερ Μάρκετ

Δίπλευρη γόνδολα κέντρου Ευρωπαϊκής κατασκευής και προδιαγραφών, κατασκευασμένη από χάλυβα, βαμμένο σε RAL 9002, με δυνατότητα ανάρτησης μεταλλικών ραφιών και πολλών άλλων εξαρτημάτων για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας, του mini market σας, του super market σας, τα ράφια για τα ψιλικά ακόμη και του φαρμακείου

Γόνδολα Super Mini Market