Κατασκευή καταστήματος

Tην κατασκευή του νέου καταστήματος Lee – Wrangler – Eastpak στο Mediterranean Cosmos στην Θεσσαλονίκη ανέλαβε η εταιρία μας.

Σχεδιασμός: Μπαντής Ευριπίδης
Μελέτη – Κατασκευή – Επίπλωση – Εξοπλισμός: ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting
Υπεύθυνος Μηχανικός: Τσιτουρίδης Γεώργιος

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ
2017
Κατασκευή κατστήματος Lee - Wrangler στο Mediterranean Cosmos

Ο σχεδιασμός από το αρχιτεκτονικό γραφείο του κου.Ευριπίδη Μπαντή σε στενή συνεργασία με την εταιρία μας έφεραν εις πέρας το απαιτητικό αυτό έργο με custom στοιχεία σε όλη την έκταση του χώρου. Ξύλινα πηχάκια σε λευκό και δρύινο χρωματισμό δημιούργησαν την τοιχοποιία του καταστήματος όπου εσωτερικά έφεραν “κρυφά” διάτρητες κολόνες. Στις παραπάνω κολόνες θα αναρτώνταν όλα τα custom εξαρτήματα (κρεμάσεις, ράφια, προβολές, κρεμάστρες) για την βέλτιστη παρουσίαση των προϊόντων της εταιρίας.

Ξύλινα πηχάκια

Ράφια κατασκευασμένα από μελαμίνη και mdf βαμένα σε λευκή λάκα με πλάγιο φάλτσο, μεταλλικά εξαρτήματα που σχεδιάστηκαν από την εταιρία μας βάσει των αναγκών του πελάτη για την ανάδειξη των ενδυμάτων, κατασκευές για το κέντρο του χώρου από μεταλλικά πλαίσια και ξύλινα κυτία απέδωσαν όλο το λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα που απαιτούνταν. Τέλος ιδιαίτερο στοιχείο αποτέλεσε το ταμείο του καταστήματος όπου κατασκευάστηκε με υλικά ξύλου, μετάλλου και κρυστάλλου.

Project Gallery