Εξοπλισμός & Κατασκευή καταστήματος

Τον εξοπλισμό και όλη την ειδική επίπλωση του καταστήματος Athlopolis στην πόλη της Καρδίτσας ανέλαβε η εταιρεία μας τον Νοέμβριο του 2019. Ο μοντέρνος χαρακτήρας συνδυάστηκαν με industrial στοιχεία σύμφωνα με τη σχεδίαση της σχεδιάστριας Μαργαρίτας Δασκαλάκη με έμφαση όμως και στην ευελιξία χρησιμοποιώντας τα συστήματα διατρήσεων και κατασκευάζοντας ειδικές μεταλλικές κατασκευές.

Μελέτη – Σχεδίαση : Μαργαρίτα Δασκαλάκη
Εξοπλισμός – Επίπλωση – Ειδικές κατασκευές: ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting
Φωτογραφίες: Παπαγεωργίου Γιάννης

ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΕΛΛΑΔΑ
2019
Εξοπλισμός καταστήματος Athlopolis

Το σύστημα διάτρησης που χρησιμοποιήθηκε ήταν το I – Handle 40*40 σε μαύρο ματ και λευκό χρωματισμό με εξαρτήματα κρέμασης προβολών, ραφιών και ειδικών μεταλλικών ραφιών για τα αθλητικά υποδήματα. Οι ειδικές κατασκευές που έφερε εις πέρας η εταιρεία μας ακολούθησαν το βιομηχανικό ύφος με έμφαση το μέταλλο και το ξύλο σε απομίμηση τσιμέντου, καθώς επίσης και την πρόσθεση κρυφού φωτισμού Led για την δυναμικότερη παρουσίαση των προϊόντων. Μεταλλικές υποδομές με custom εξαρτήματα παπουτσιών φωτιζόμενοι πάγκοι εξυπηρέτησης, γόνδολες κέντρου απο μέταλλο και ξύλο και φωτιζόμενα τοτέμ είναι οι ειδικές κατσκευές που έδωσαν μια αίσθηση δυναμική στον απαιτητικό χώρο ενός τέτοιου καταστήματος sneakers και αθλητικής ένδυσης.

Ειδικές ξυλουργικές εργασίες

Τέλος η φωτιζόμενη οροφή κατασκευάστηκε επίσης απο την εταιρεία μας με κυτία απο φωτιζόμενα Plexi glass και διαχωριστικά δοκάρια ξύλινα σε δρύινη απόχρωση. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το κατάστημα Athlopolis που εμπιστεύτηκε την πλήρη κατασκευή του χώρου τους στην ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting.

Project Gallery

Προϊόντα που τοποθετήθηκαν στο κατάστημα

Μια σειρά εξαρτημάτων χρησιμοποιήθηκαν στο χώρο για την ορθή παρουσίαση των προϊόντων του καταστήματος

Ραφάκι Παπουτσιού

Ραφάκι για παπούτσι με εξάρτημα ανάρτησης απευθείας στην κολόνα

Μεταλλικό ραφάκια για παπούτσια

Κολόνα 40×40 iHandle

Διάτρητη κολόνα διατομής 40×40 με αυξημένες αντοχές λόγω μεταφοράς των φορτίων στο πάτωμα σε συνδυασμό με ροζέτες πάκτωσης στον τοίχο για σωστή τοποθέτηση

Κολόνα 40x40 iHandle

Αυξήστε την ευελιξία του merchandising σας και παρουσιάστε με τον βέλτιστο τρόπο τα προϊόντα σας

Βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Κρέμαση “Π” για Ρούχα

Κρέμαση “Π” (New Square design) με ανθεκτικό πίσω πλακάκι και με Stop για τις κρεμάστρες

Μπάρα κρέμασης

Μεταλλικό ενισχυμένο Ράφι

Μεταλλικό στραντζαριστό ράφι υψηλής αντοχής (έως 135 κιλά ομοιόμορφο κατανεμημένο φορτίο) σε χρωματισμό της επιλογής σας

Μεταλλικά ράφια καταστημάτων

Ίσια Προβολή για ρούχα

Ίσια προβολή τετράγωνης διατομής 30×15 για μπάρα. Η μπάρα τοποθετείται στην μπάρα προβολής και έπειτα…

Ίσια προβολή για ρούχα