Εξοπλισμός & Επίπλωση καταστήματος

Το νέο κατάστημα της εταιρίας Sport Lab Rodos ανέλαβε η ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting τον Μάρτιο του 2018. Η συνεργασία μας με το γραφείο IC2 Architects και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κο.Ξαγοράρη, έφεραν εις πέρας το επιθυμητό αισθητικό αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Αρχιτεκτονική Μελέτη: IC2 Architects – Ισμήνη Νικολοδάκη | Χάρης Βασιλείου
Εξοπλισμός και επίπλωση καταστήματος: ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting
Φωτογραφίες: Καλησπέρης Στέλιος

ΡΟΔΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ
2018
Ειδική κατασκευή ταμείου για κατάστημα

Πιο συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός του καταστήματος αποτέλεσε σημαντικό στοιχεία μιας και τα συστήματα επίπλωσης έπρεπε να ακολουθούν πιστά αυστηρές προδιαγραφές. Το σύστημα επίπλωσης iHandle πρωτοστάτησε για ακόμα μια φορά. Λευκοί και μαύροι χρωματισμοί σε κολόνες τοίχου και εξαρτήματα για να αποδώσουν το αισθητικό αποτέλεσμα. Η εταιρία μας ανέλαβε ταυτόχρονα την κατασκευή όλων των μεταλλικών εξαρτημάτων όπως μπάρες προβολής, μπάρες κρέμασης, ράφια υποδημάτων και άλλα.

Διακοσμητικά πηχάκια σε κατάστημα

Ταυτόχρονα, μεταλλικές κατασκευές πλαισίωσαν τις ανάγκες του καταστήματος όπως επιτοίχιες ραφιέρες, βάθρα νικητή, διακοσμητικά και διάτρητα πλαίσια καθώς και ειδικές προθήκες από plexi glass για την παρουσίαση των γυναικείων υποδημάτων. Ένα ακόμα σύστημα της εταιρίας μας, το σύστημα Alias τοποθετήθηκε στον χώρο Life Style οπου με πλάτες μελαμινής επενδεδυμένες από αυτοκόλλητο βινυλίου, αποδώθηκε το ύφος και το αίσθημα της φύσης στον χώρο. Τέλος, οι αθλητικές κούκλες της εταιρίας Λεμαντίνου ανέδειξαν τα προϊόντα της εταιρίας με τον καλύτερο τρόπο με άμορφες κούκλες σε λευκό χρώμα.

Project Gallery

Προϊόντα που τοποθετήθηκαν στο κατάστημα

Μια σειρά εξαρτημάτων χρησιμοποιήθηκαν στο χώρο για την ορθή παρουσίαση των προϊόντων του καταστήματος

Ραφάκι Παπουτσιού

Ραφάκι για παπούτσι με εξάρτημα ανάρτησης απευθείας στην κολόνα

Μεταλλικό ραφάκια για παπούτσια

Κολόνα 40×40 iHandle

Διάτρητη κολόνα διατομής 40×40 με αυξημένες αντοχές λόγω μεταφοράς των φορτίων στο πάτωμα σε συνδυασμό με ροζέτες πάκτωσης στον τοίχο για σωστή τοποθέτηση

Κολόνα 40x40 iHandle

Αυξήστε την ευελιξία του merchandising σας και παρουσιάστε με τον βέλτιστο τρόπο τα προϊόντα σας

Βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Κρέμαση “Π” για Ρούχα

Κρέμαση “Π” (New Square design) με ανθεκτικό πίσω πλακάκι και με Stop για τις κρεμάστρες

Μπάρα κρέμασης

Μεταλλικό ενισχυμένο Ράφι

Μεταλλικό στραντζαριστό ράφι υψηλής αντοχής (έως 135 κιλά ομοιόμορφο κατανεμημένο φορτίο) σε χρωματισμό της επιλογής σας

Μεταλλικά ράφια καταστημάτων

Κολώνα Global

Κολώνα διάτρησης Global, με διπλή διάτρηση “H” . Η κολόνα – βέργα Global αποτελεί την οικονομικότερη και γρηγορότερη λύση εξοπλισμού εμπορικού καταστήματος και όχι μόνο.

Κολόνα τοίχου Global