Εξοπλισμός & Επίπλωση καταστήματος

Το μεγαλύτερο έργο εξοπλισμού και επίπλωσης καταστήματος για το έτος 2019 αποτέλεσε το κατάστημα Hall Of Brands & Saint Soles στη Γλυφάδα της Αθήνας σε συνεργασία με το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Design Team του κου.Θεοδωρακόπουλου.

Μελέτη – Σχεδίαση: Nikos Theodorakopoulos Design Team
Επίπλωση & Εξοπλισμός: ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
2019
Επίπλωση και εξοπλισμός Hall of Brands

Το Hall of Brands & Saint Soles, ένα πολυκατάστημα που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα Brands Αθλητικών Ειδών, ανδρικής και γυναικείας ένδυσης ήταν εξίσου μεγάλη πρόκληση για την εταιρία μας όπως και με το πολυκατάστημα της ίδιας εταιρείας στα Γιάννενα. Η μελέτη που έγινε επάνω στα σχέδια που μας παρέδωσε το γραφείο Design Team, με σαφής και ταυτόχρονα ισχυρές προδιαγραφές έθεσαν το πήχη πολύ ψηλά για την διεκπαιρέωση του έργου. Μεταλλικές κολόνες τετράγωνης διατομής iHandle με δυνατότητα μετακίνησης των στοιχείων στις διατρήσεις ήταν βασικό χαρακτηριστικό που έπρεπε να ακολουθηθεί για να προσφέρει ευελιξία για την κάθε ανάγκη παρουσίασης των προϊόντων.

Επίπλωση και εξοπλισμός Hall of Brands

Πληθώρα εξαρτημάτων (μεταλλικά ράφια παπουτσιού και ρούχου, κρεμάσεις ρούχων, προβολές, αξονάκια για μπάρες), όλα σε μαύρο λευκό φινίρισμα ηλεκτροστατικής βαφής ήταν το #1 στις προδιαγραφές για την επίτευξη του αισθητικού αποτελέσματος. Έπειτα ακολούθησαν ειδικές κατασκευές όπως, γόνδολες κρέμασης και προβολής, πάγκοι εξυπηρέτησης, καθιστικά σε σχήμα μισοφέγγαρου με κουρμπαριστό σωλήνα και ξύλο, και διάφορα έπιπλα από μεταλλικούς σκελετούς και συνθετικές μελαμίνες σε χρώμα τσιμέντου. Χαιρόμαστε για την συνεργασία με τον κο.Σούκα καθώς και το Γιάννη Δέτσικα για τα δομικά και διακοσμητικά στοιχεία. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο.Σιόντη για την εμπιστοσύνη του απέναντι στην εταιρία μας και εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε καλές δουλειές.

Project Gallery

Προϊόντα που τοποθετήθηκαν στο κατάστημα

Μια σειρά εξαρτημάτων χρησιμοποιήθηκαν στο χώρο για την ορθή παρουσίαση των προϊόντων του καταστήματος

Ραφάκι Παπουτσιού

Ραφάκι για παπούτσι με εξάρτημα ανάρτησης απευθείας στην κολόνα

Μεταλλικό ραφάκια για παπούτσια

Κολόνα 40×40 iHandle

Διάτρητη κολόνα διατομής 40×40 με αυξημένες αντοχές λόγω μεταφοράς των φορτίων στο πάτωμα σε συνδυασμό με ροζέτες πάκτωσης στον τοίχο για σωστή τοποθέτηση

Κολόνα 40x40 iHandle

Αυξήστε την ευελιξία του merchandising σας και παρουσιάστε με τον βέλτιστο τρόπο τα προϊόντα σας

Βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Κρέμαση “Π” για Ρούχα

Κρέμαση “Π” (New Square design) με ανθεκτικό πίσω πλακάκι και με Stop για τις κρεμάστρες

Μπάρα κρέμασης

Μεταλλικό ενισχυμένο Ράφι

Μεταλλικό στραντζαριστό ράφι υψηλής αντοχής (έως 135 κιλά ομοιόμορφο κατανεμημένο φορτίο) σε χρωματισμό της επιλογής σας

Μεταλλικά ράφια καταστημάτων

Ίσια Προβολή για ρούχα

Ίσια προβολή τετράγωνης διατομής 30×15 για μπάρα. Η μπάρα τοποθετείται στην μπάρα προβολής και έπειτα…

Ίσια προβολή για ρούχα