Επίπλωση & Εξοπλισμός καταστήματος

Την κατασκευή, τον εξοπλισμό και την επίπλωση του καταστήματος του νέου καταστήματος Saucony του ομίλου Φάις ανέλαβε η εταιρία μας στις αρχές του Ιουνίου.

Μελέτη – Σχεδίαση: Design Team | Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Εξοπλισμός Καταστήματος: SAVOPOULOS Shop Fitting

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ
2017
Επίπλωση καταστήματος, saucony στη Θεσσαλονίκη

Την σχεδίαση και μελέτη ανέλαβε για ακόμη μια φορά το αρχιτεκτονικό γραφείο Design Team του κου.Θεοδωρακόπουλου όπου με τις απαιτητικές προδιαγραφές δημιούργησαν έναν φρέσκο και λειτουργικό χώρο. Ο συνδυασμός του λευκού με τα μαύρα στοιχεία και την ύπαρξη ενός rough ξύλου προσέδωσαν στο κατάστημα το απαιτούμενο ύφος.

Επίπλωση καταστήματος, saucony στη Θεσσαλονίκη

Το κομμάτι τις επίπλωσης ανέλαβε η ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting με επιτοίχιες ειδικές κατασκευές, μεταλλικές κατασκευές και εξαρτήματα ανάρτησης προϊόντων και παπουτσιών αλλά και την χρήση του δημοφιλούς συστήματος iHandle σε ένα μέρος του καταστήματος για την παρουσίαση των ενδυμάτων της εταιρίας. Θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε τον όμιλο Φάις για την εμπιστοσύνη του απέναντι στην εταιρία μας και βεβαίως όλους του εμπλεκόμενους που συντέλεσαν στην παραγωγή αυτού του αποτελέσματος.

Project Gallery

Προϊόντα που τοποθετήθηκαν στο κατάστημα

Μια σειρά εξαρτημάτων χρησιμοποιήθηκαν στο χώρο για την ορθή παρουσίαση των προϊόντων του καταστήματος

Ραφάκι Παπουτσιού

Ραφάκι για παπούτσι με εξάρτημα ανάρτησης απευθείας στην κολόνα

Μεταλλικό ραφάκια για παπούτσια

Κολόνα 40×40 iHandle

Διάτρητη κολόνα διατομής 40×40 με αυξημένες αντοχές λόγω μεταφοράς των φορτίων στο πάτωμα σε συνδυασμό με ροζέτες πάκτωσης στον τοίχο για σωστή τοποθέτηση

Κολόνα 40x40 iHandle

Αυξήστε την ευελιξία του merchandising σας και παρουσιάστε με τον βέλτιστο τρόπο τα προϊόντα σας

Βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Κρέμαση “Π” για Ρούχα

Κρέμαση “Π” (New Square design) με ανθεκτικό πίσω πλακάκι και με Stop για τις κρεμάστρες

Μπάρα κρέμασης

ECO Slat | Πάνελ Σλατ μελαμίνης

Το ECOlogical Slat Panel αποτελεί καινοτομία για την σχεδίαση και παραγωγή της ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting. Το πάνελ Σλατ (Slatwall), το πιο διαδεμένο ίσως σύστημα εξοπλισμού εμπορικών καταστημάτων, συνεχίζει και μετά απο 30 χρόνια να αποτελεί BEST SELLER

Πάνελ σλατ

Αξονάκι οικονομικό για Πάνελ Σλατ

Το αξονάκι – γαντζάκι με γύρισμα για το Πάνελ Σλατ (Slatwall) αποτελεί την Νο 1 επιλογή για όλους τους τύπους καταστημάτων. Μπορείτε να τοποθετήσετε κοσμήματα, προϊόντα σε συσκευασίες blister.

Αξονάκι άγκιστρο Slat