Εξοπλισμός & Επίπλωση καταστήματος

Τον εξοπλισμό και την ειδική επίπλωση του καταστήματος Dimitriadis Action Stores ανέλαβε η εταιρεία μας τον Μάρτιο του 2021 στο εμπορικό Κέντρο Attica – City Link. Με έμφαση τόσο στο βιομηχανικό ύφος και τα ρουστίκ στοιχεία όσο και στην ευελιξία που απαιτείται σε ένα κατάστημα outdoor clothing και αθλητικών ειδών πετύχαμε το ανάλογο αποτέλεσμα του μελετητικού γραφείου ThetaDesign.

Μελέτη – Σχεδίαση: Theta Design
Εξοπλισμός – Επίπλωση – Ειδικές κατασκευές: ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting
Φωτογραφίες: Theta Design

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
2021
Σταντ ρούχων

Το σύστημα διάτρησης που χρησιμοποιήθηκε ήταν το iHandle 40×40 σε ανθρακί (Γραφίτη) ματ χρώμα με ειδικά εξαρτήματα κρέμασης προβολών, ραφιών και ειδικών μεταλλικών και ξύλινων ραφιών για τα αθλητικά υποδήματα. Επίσης το σύστημα Panel Slat για τα αξεσουάρ σε ειδική τοιχοποιία ώστε να κρύβουμε τις δομικές κολόνες σε ανθρακί με δρύινα στοιχεία. Ακόμα ειδικές μεταλλικές κατασκευές με ξύλινα στοιχεία όπως πάγκοι εξυπηρέτησης, συρταριέρες αποθήκευσης καθώς και ραφιέρες με διακοσμητικά φυτά φέρανε ένα πιο ανάλαφρο και minimal στοιχείο καθώς και το ecofriendly χαρακτήρα για του λάτρεις της φύσης και των outdoor activities.

Σκαμπό δυο όψεων για κατάστημα

Τέλος κατασκευάστηκαν ειδικές σημάνσεις των official Brands που αντιπροσωπεύει η εταιρεία τόσο σε ξύλο όσο και σε φωτιζόμενο ειδικό πανί promotion. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μελετητικό γραφείο Theta Design για την άψογη συνεργασία καθώς επίσης και την εταιρεία Dimitriadis Action Stores που εμπιστεύτηκε την πλήρη κατασκευή του χώρου τους στην ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting.

Project Gallery

Προϊόντα που τοποθετήθηκαν στο κατάστημα

Μια σειρά εξαρτημάτων χρησιμοποιήθηκαν στο χώρο για την ορθή παρουσίαση των προϊόντων του καταστήματος

Ραφάκι Παπουτσιού

Ραφάκι για παπούτσι με εξάρτημα ανάρτησης απευθείας στην κολόνα

Μεταλλικό ραφάκια για παπούτσια

Κολόνα 40×40 iHandle

Διάτρητη κολόνα διατομής 40×40 με αυξημένες αντοχές λόγω μεταφοράς των φορτίων στο πάτωμα σε συνδυασμό με ροζέτες πάκτωσης στον τοίχο για σωστή τοποθέτηση

Κολόνα 40x40 iHandle

Αυξήστε την ευελιξία του merchandising σας και παρουσιάστε με τον βέλτιστο τρόπο τα προϊόντα σας

Βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Κρέμαση “Π” για Ρούχα

Κρέμαση “Π” (New Square design) με ανθεκτικό πίσω πλακάκι και με Stop για τις κρεμάστρες

Μπάρα κρέμασης

ECO Slat | Πάνελ Σλατ μελαμίνης

Το ECOlogical Slat Panel αποτελεί καινοτομία για την σχεδίαση και παραγωγή της ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting. Το πάνελ Σλατ (Slatwall), το πιο διαδεμένο ίσως σύστημα εξοπλισμού εμπορικών καταστημάτων, συνεχίζει και μετά απο 30 χρόνια να αποτελεί BEST SELLER

Πάνελ σλατ

Αξονάκι οικονομικό για Πάνελ Σλατ

Το αξονάκι – γαντζάκι με γύρισμα για το Πάνελ Σλατ (Slatwall) αποτελεί την Νο 1 επιλογή για όλους τους τύπους καταστημάτων. Μπορείτε να τοποθετήσετε κοσμήματα, προϊόντα σε συσκευασίες blister.

Αξονάκι άγκιστρο Slat