Εξοπλισμός καταστήματος

Ένα από τα πρόσφατα έργα που ανέλαβε η Savopoulos Shop Fitting ήταν ο εξοπλισμός του καταστήματος Ψιλικών – Μίνι Μάρκετ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης της γνωστής αλυσίδας 4all.

Εξοπλισμός Καταστήματος: SAVOPOULOS Shop Fitting

Φωτογραφία:dt.Shoot

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ
2020
Εξοπλισμός και επίπλωση καταστήματος 4all

Ο νέος χώρος εξοπλίστηκε αποκλειστικά από την εταιρία μας με μεταλλικά ράφια σούπερ μάρκετ, γόνδολες σούπερ μάρκετ, διάτρητες πλάτες και μεταλλικά ράφια σε χρωματισμούς της διάσημης αλυσίδας καταστημάτων.

Ράφια super market

Project Gallery

Προϊόντα που τοποθετήθηκαν στο κατάστημα

Μια σειρά εξαρτημάτων χρησιμοποιήθηκαν στο χώρο για την ορθή παρουσίαση των προϊόντων του καταστήματος

Επιτοίχια μονάδα Super Market

Τα ράφια Super Market με μεγάλες αντοχές σε ανάρτηση προϊόντων με αυξημένο βάρος, διαθέτουν μεγάλη ευελιξία μετακίνησης των αναρτώμενων εξαρτημάτων λόγω της πυκνής διάτρησης που φέρουν στις μεταλλικές κολόνες

Μεταλλικά ράφια Super Market

Ράφι Super Market Μεταλλικό

Κατάλληλο για εξοπλισμό Super Market, εξοπλισμό Mini Market, εξοπλισμό Ψιλικών, εξοπλισμό καταστημάτων, εξοπλισμό pet shop και κτηνιατρείων, εξοπλισμό φαρμακείων κ.α.

Μεταλλικά ράφια σούπερ μάρκετ

Αυξήστε την ευελιξία του merchandising σας και παρουσιάστε με τον βέλτιστο τρόπο τα προϊόντα σας

Βρείτε όλη την γκάμα των προϊόντων μας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Δίπλευρη Γόνδολα Σούπερ Μάρκετ

Δίπλευρη γόνδολα κέντρου Ευρωπαϊκής κατασκευής και προδιαγραφών, κατασκευασμένη από χάλυβα, βαμμένο σε RAL 9002, με δυνατότητα ανάρτησης μεταλλικών ραφιών και πολλών άλλων εξαρτημάτων για τον εξοπλισμό του καταστήματός σας, του mini market σας, του super market σας, τα ράφια για τα ψιλικά ακόμη και του φαρμακείου

Γόνδολα Super Mini Market