Επίπλωση Φαρμακείων & Κέντρων Ευεξίας-Ομορφιάς SPA: Συστήματα… που σε βγάζουν πρωταθλητή από τη Σαββόπουλος Shop Fitting!

Επίπλωση Φαρμακείου & Κέντρων Ευεξίας-Ομορφιάς SPA: Συστήματα… που σε βγάζουν πρωταθλητή από τη Σαββόπουλος Shop Fitting!

Αναζητάς ιδανικές λύσεις για την επίπλωση του φαρμακείου σου; Θέλεις να διαμορφώσεις τον τέλειο χώρο για ένα κέντρο ευεξίας & ομορφιάς SPA; Εξασφάλισε την ευελιξία και τη λειτουργικότητα που χρειάζεσαι, απολαμβάνοντας μέγιστη απόδοση με εξοπλισμό καταστημάτων από τη Σαββόπουλος Shop Fitting! Οι επιχειρήσεις που μας εμπιστεύθηκαν, το επιβεβαιώνουν!

Φαρμακείο Χατζητύπη στη Φλώρινα
Χρησιμοποιήθηκαν PAL χρώματα συνδυάζοντας χρώματα της φύσης με καθαρά λευκά σε όλες τις μεταλλικές κατασκευές. Η εταιρία μας ανέλαβε την πλήρη κατασκευή του Φαρμακείου σε επιτοίχιες μονάδες, κεντρικές κατασκευές χώρου, συρταριέρα καθώς και ταμείο αλλά και κουζίνα εργαστηρίου. Αναλυτικά, στις επιτοίχιες μονάδες επιλέξαμε συνδυασμό 3 συστημάτων μας. Του iHandle 40×40 με κρυφή διάτρηση, του φωτιζόμενου Alias με βέργες αλουμινίου καθώς και το Slat Panel αρμούς αλουμινίου. Τα μεταλλικά μέρη καθώς και τα εξαρτήματα αλουμινίου βάφτηκαν σε λευκό ματ χρωματισμό και οι ξύλινες επενδύσεις τοιχοποιίας καθώς και τα φωτιζόμενα ράφια ήταν σε δρύινο χρωματισμό καθώς και σε λευκό. Επίσης σημαντικό ρόλο στην καθαρότητα του χώρου έπαιξε ο κρυφός φωτισμός στα ξύλινα μέρη (ράφια, ταμείο, κ.α) με τη δυνατότητα όμως μεταφοράς των ραφιών καθύψος χωρίς καλωδίωση.

Μία λύση φωτισμού της εταιρείας μας ώστε να μπορεί ο φαρμακοποιός να αλλάζει και να καλύπτει εύκολα, γρήγορα και χωρίς καλωδίωση τις ανάγκες του. Οι κατασκευές κέντρου με διπλό υλικό στο σόκορο – τελείωμα έκλεψαν την παράσταση με την πάκτωση πάτωμα – ταβάνι με τις κρυφές διατρήσεις να διατηρούν την ευελιξία όπως και στο υπόλοιπο κατάστημα. Το ταμείο κατασκευάστηκε με τα αντίστοιχα υλικά λευκού χρωματισμού και δρύινου, το οποίο συνδυάστηκε με επένδυση από πηχάκια στο άνω μέρος της οροφής. Στις δύο ανωτέρω κατασκευές τοποθετήσαμε επίσης κρυφό φωτισμό Led ώστε να δέσει αρμονικά με το υπόλοιπο κατάστημα ως προς την καθαρότητα. Ακόμα η τετράστηλη συρταριέρα που τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος του ταμείου επενδύθηκε με λευκό ξύλο ώστε να φέρει την αντίθεση με τα επιτοίχια πηχάκια δρύινου χρωματισμού. Τέλος, στο χώρο των υποδημάτων πέραν των επενδύσεων και των συστημάτων ραφιών κατασκευάσαμε περιστρεφόμενο καθρέφτη οβαλ σχήματος σύμφωνα με την τάση του design στις μέρες μας.

Φαρμακείο σε Industrial mode στις Καμάρες Σίφνου

Ευελιξία και λειτουργικότητα τέθηκαν ως βασικοί πυλώνες για τον εξοπλισμό φαρμακείου σε Industrial ύφος στις Καμάρες της Σίφνου.

Κορυφαία εφαρμογή αποτέλεσε το σύστημα με υδροσωλήνες HIDRO, ένας συνδυασμός μαύρης ηλεκτροστατικής βαφής με μασίφ δρύινα ράφια σε βιομηχανικό πάτωμα από τσιμεντοκονία, προκειμένου ο χώρος να αποκτήσει το απαιτούμενο Industrial design. Γνήσια Ιταλική κατασκευή, το σύστημα HIDRO ανατρέπει τα κλασικά ράφια για καταστήματα, προσφέροντας τη δυνατότητα για ποικίλες συνθέσεις με τους διαθέσιμους συνδέσμους!

Συρτάρια για φαρμακείο με κατασκευή από ξύλινα καφάσια τοποθετήθηκαν στο κάτω μέρος των επιτοίχιων μονάδων, εξασφαλίζοντας την ιδανική λύση για συρταριέρα φαρμακείου που απαιτούσε η περίπτωση. Ο σημαντικότερος τομέας της επίπλωσης ενός φαρμακείου καλύπτεται ιδανικά με συρταριέρα φαρμακείου. Στην Σαββόπουλος Shop Fitting θα βρείτε συρταριέρες από: αψεγάδιαστο φινίρισμα αλουμινίου, ειδικά λάστιχα για ομαλή επιστροφή του συρταριού, διπλά συρτάρια στο κάτω μέρος της για να τοποθετούνται οι μεγάλες συσκευασίες, συρμάτινο πλέγμα για πάτο έτσι ώστε να μην συγκεντρώνεται σκόνη και πάτο από plexi glass για να είναι απόλυτα ευδιάκριτο το προϊόν κοιτώντας από κάτω!

Δείτε την επίπλωση του φαρμακείου στην Σίφνο πατώντας εδώ!

SPA Center στο Miraggio Thermal Spa & Resort

Κάθε SPA center απαιτεί ειδική διαμόρφωση για να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ανανέωσης στους πελάτες του. Για να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός στην περίπτωση του SPA Center στο Miraggio Thermal Spa & Resort, η κατασκευαστική ευελιξία της Σαββόπουλος Shop Fitting έδωσε ξανά τα διαπιστευτήριά της με τις ειδικές κατασκευές για την επίπλωση ενός SPA Center με υψηλές προδιαγραφές!

Πρωταγωνιστής του project ήταν σίγουρα το σύστημα διάτρησης ALIAS με δυνατότητα τοποθέτησης γυάλινου, ξύλινου ή φωτιζόμενου ραφιού! Εξαιρετικά αθόρυβο και πολυλειτουργικό σύστημα επαγγελματικού εξοπλισμού καταστήματος, με τις πολύ λεπτές και αθόρυβες κολώνες αλουμινίου που διαθέτει, εξασφαλίζει μεγάλη ευελιξία σε συνθέσεις, περιλαμβάνοντας υλικά που μπορούν να επενδύσουν και να «ντύσουν» αυτές τις κολώνες! Αξιοποιήστε με το σύστημα διάτρησης ALIAS ταπετσαρίες, υφάσματα, ξύλινες επιφάνειες ή ειδικές τεχνοτροπίες και αποκτήστε τον ιδανικό επαγγελματικό εξοπλισμό για το κατάστημά σας!

Φωτιζόμενα ράφια λάκκας τοποθετήθηκαν ώστε ο χρήστης να μετακινεί τα ράφια ανενόχλητος χωρίς την ύπαρξη καλωδίων! Μετακινείστε το ράφι στην επιθυμητή θέση, απλώς βγάζοντάς το, ενώ με την επανατοποθέτησή του, το ράφι δίνει και πάλι φωτισμό!

Ειδικές custom κατασκευές με λακκαριστές πλάτες και ερμάρια στον επιθυμητό χρωματισμό χρησιμοποιήθηκαν σε συνδυασμό με τις διακοσμητικές εφαρμογές που ολοκλήρωσαν άψογα το retail του SPA Center, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά τις απεριόριστες custom-made κατασκευαστικές δυνατότητες της Σαββόπουλος Shop Fitting!

Δείτε την επίπλωση του SPA Miraggio Therma Spa & Resort στην Χαλκιδική πατώντας εδώ!