ΕΠΙΠΛΩΣΗ SHOWROOM – DMISS ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μια νέα συνεργασία της εταιρίας μας με το αρχιτεκτονικό γραφείο Patsios Architecture & Construction έφερε εις πέρας την ανακαίνιση του Showroom της εταιρίας DMISS. Διάτρητες κολόνες διατομής 30×30 από το σύστημα iHandle που «παντρεύτηκαν» με τις μεταλλικές κατασκευές του χώρου σε συνυδασμό με τα μεταλλικά εξαρτήματα σε High Quality χρώμιο γυαλιστερό δημιούργησαν έναν ευχάριστο και ταυτόχρονα λειτουργικό χώρο τόσο για τους σχεδιαστές και τους εργαζόμενους όσο και για τους επισκέπτες της εταιρίας.

ΕΠΙΠΛΩΣΗ SHOWROOM

Μια νέα συνεργασία της εταιρίας μας με το αρχιτεκτονικό γραφείο Patsios Architecture & Construction έφερε εις πέρας την ανακαίνιση του Showroom της εταιρίας DMISS. Διάτρητες κολόνες διατομής 30×30 από το σύστημα iHandle που “παντρεύτηκαν” με τις μεταλλικές κατασκευές του χώρου σε συνυδασμό με τα παραλληλόγραμμα (τετράγωνα) μεταλλικά εξαρτήματα σε High Quality χρώμιο γυαλιστερό δημιούργησαν έναν ευχάριστο και ταυτόχρονα λειτουργικό χώρο τόσο για τους σχεδιαστές και τους εργαζόμενους όσο και για τους επισκέπτες της εταιρίας.

Η ομάδα της ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting θα ήθελε να ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία τόσο την εταιρία DMISS για την εμπιστοσύνη όσο και την Patsios Architecture & Construction
** Το σύστημα που χρησιμοποιήιηκε στις μεταλλικές κατασκευές είναι το σύστημα iHandle