ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ NEW BALANCE – MC ARTHUR GLEN

Ακόμη ένα Official κατάστημα της New Balance ανέλαβε η εταιρεία μας τον Φεβρουάριο του 2020. Αυτή τη φορά στο εμπορικό κέντρο McArthur στην Αθήνα με έμφαση στο βιομηχανικό ύφος. Η επίπλωση και ο εξοπλισμός του καταστήματος έγινε από την εταιρία μας χρησιμοποιώντας το ιδιαίτερα διαδεδομένο σύστημα διατρήσεων Ihandle με ισχυρές μεταλλικές κολόνες 40*40 τόσο στις επιτοίχιες μονάδες όσο και στις ειδικές κατασκευές (γόνδολες). Πιο συγκεκριμένα, οι διάτρητες κολόνες έφεραν όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα κρέμασης και προβολικής παρουσίασης, καθώς επίσης και μεταλλικά ράφια παπουτσιού και την ειδική σήμανση για τις δημιουργικές εκτυπώσεις της εταιρείας. Σημαντικός σχεδιαστικός παράγοντας ήταν τα εξαρτήματα προβολής να παρουσιάζονται σε φινίρισμα raw material με διαφανές ματ βερνίκι. Επίσης, στις ειδικές κατασκευές προστέθηκαν custom προωθητικά stands, τραπεζάκια και επιδαπέδιοι καθρέπτες παπουτσιού. Τέλος, χρησιμοποιήθηκε χρωματισμός πατητής τσιμεντοκονίας στα ξύλινα ράφια ώστε να δώσει το απαιτούμενο βιομηχανικό ύφος των καταστημάτων της εταιρείας.

Ακόμη ένα Official κατάστημα της New Balance ανέλαβε η εταιρεία μας τον Φεβρουάριο του 2020. Αυτή τη φορά στο εμπορικό κέντρο McArthur στην Αθήνα με έμφαση στο βιομηχανικό ύφος. Η επίπλωση και ο εξοπλισμός του καταστήματος έγινε από την εταιρία μας χρησιμοποιώντας το ιδιαίτερα διαδεδομένο σύστημα διατρήσεων Ihandle με ισχυρές μεταλλικές κολόνες 40*40 τόσο στις επιτοίχιες μονάδες όσο και στις ειδικές κατασκευές (γόνδολες). Πιο συγκεκριμένα, οι διάτρητες κολόνες έφεραν όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα κρέμασης και προβολικής παρουσίασης, καθώς επίσης και μεταλλικά ράφια παπουτσιού και την ειδική σήμανση για τις δημιουργικές εκτυπώσεις της εταιρείας. Σημαντικός σχεδιαστικός παράγοντας ήταν τα εξαρτήματα προβολής να παρουσιάζονται σε φινίρισμα raw material με διαφανές ματ βερνίκι. Επίσης, στις ειδικές κατασκευές προστέθηκαν custom προωθητικά stands, τραπεζάκια και επιδαπέδιοι καθρέπτες παπουτσιού. Τέλος, χρησιμοποιήθηκε χρωματισμός πατητής τσιμεντοκονίας στα ξύλινα ράφια ώστε να δώσει το απαιτούμενο βιομηχανικό ύφος των καταστημάτων της εταιρείας.