ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ | HALL OF BRANDS ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Το μεγαλύτερο έργο εξοπλισμού καταστήματος για το έτος 2015 αποτέλεσε το κατάστημα Hall Of Brands στα Ιωάννινα σε συνεργασία με το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Design Team του κου.Θεοδωρακόπουλου. Το Hall of Brands, ένα πολυκατάστημα που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα Brands Αθλητικών Ειδών, ανδρικής και γυναικείας ένδυσης ήταν μεγάλη πρόκληση για την εταιρία μας. Η μελέτη που έγινε επάνω στα σχέδια που μας παρέδωσε το γραφείο Design Team, με σαφής και ταυτόχρονα ισχυρές προδιαγραφές έθεσαν το πήχη πολύ ψηλά για την διεκπαιρέωση του έργου. Μεταλλικές κολόνες τετράγωνης διατομής με δυνατότητα μετακίνησης των στοιχείων στις διατρήσεις ήταν βασικό χαρακτηριστικό που έπρεπε να ακολουθηθεί για να προσφέρει ευελιξία για την κάθε ανάγκη παρουσίασης των προϊόντων. Πληθώρα εξαρτημάτων (μεταλλικά ράφια, κρεμάσεις ρούχων, προβολές, αξονάκια για μπάρες), όλα σε μαύρο φινίρισμα ηλεκτροστατικής βαφής ήταν το #1 στις προδιαγραφές για την επίτευξη του αισθητικού αποτελέσματος. Έπειτα ακολούθησαν ειδικές κατασκευές όπως, βάθρα για την βιτρίνα του καταστήματος, εσωτερικά βάθρα όπου θα τοποθετούνταν κούκλες αλλά και προϊόντα, πάγκοι εξυπηρέτησης και άλλα κατασκευασμένα από μεταλικούς σκελετούς και συνθετικές μελαμίνες. Τέλος, ισχυρό στοιχείο αποτέλεσε και η ορθή παρουσίαση της τεράστιας γκάμας υποδημάτων όπου στον κεντρικό άξονα του καταστήματος δημιουργήθηκε τοίχος με 2500 custom προβολές υποδημάτων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο.Σιόντη για την εμπιστοσύνη του απέναντι στην εταιρία μας και εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε καλές δουλειές.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Το μεγαλύτερο έργο εξοπλισμού καταστήματος για το έτος 2015 αποτέλεσε το κατάστημα Hall Of Brands στα Ιωάννινα σε συνεργασία με το Αρχιτεκτονικό Γραφείο Design Team του κου.Θεοδωρακόπουλου. Το Hall of Brands, ένα πολυκατάστημα που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα Brands Αθλητικών Ειδών, ανδρικής και γυναικείας ένδυσης ήταν μεγάλη πρόκληση για την εταιρία μας. Η μελέτη που έγινε επάνω στα σχέδια που μας παρέδωσε το γραφείο Design Team, με σαφής και ταυτόχρονα ισχυρές προδιαγραφές έθεσαν το πήχη πολύ ψηλά για την διεκπαιρέωση του έργου. Μεταλλικές κολόνες τετράγωνης διατομής με δυνατότητα μετακίνησης των στοιχείων στις διατρήσεις ήταν βασικό χαρακτηριστικό που έπρεπε να ακολουθηθεί για να προσφέρει ευελιξία για την κάθε ανάγκη παρουσίασης των προϊόντων. Πληθώρα εξαρτημάτων (μεταλλικά ράφια, κρεμάσεις ρούχων, προβολές, αξονάκια για μπάρες), όλα σε μαύρο φινίρισμα ηλεκτροστατικής βαφής ήταν το #1 στις προδιαγραφές για την επίτευξη του αισθητικού αποτελέσματος. Έπειτα ακολούθησαν ειδικές κατασκευές όπως, βάθρα για την βιτρίνα του καταστήματος, εσωτερικά βάθρα όπου θα τοποθετούνταν κούκλες αλλά και προϊόντα, πάγκοι εξυπηρέτησης και άλλα κατασκευασμένα από μεταλικούς σκελετούς και συνθετικές μελαμίνες. Τέλος, ισχυρό στοιχείο αποτέλεσε και η ορθή παρουσίαση της τεράστιας γκάμας υποδημάτων όπου στον κεντρικό άξονα του καταστήματος δημιουργήθηκε τοίχος με 2500 custom προβολές υποδημάτων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο.Σιόντη για την εμπιστοσύνη του απέναντι στην εταιρία μας και εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε καλές δουλειές.

open

ETPA_Sticker2