Μελέτη – Επίπλωση &Κατασκευή Φαρμακείου – ΧΑΤΖΗΤΥΠΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Το καλοκαίρι του 2020 η εταιρία μας ανέλαβε την Μελέτη και Κατασκευή του νέου Φαρμακείου του κου.Χατζητύπη στην Φλώρινα. Πιο συγκεκριμένα και σε συνεργασία με το γραφείο Δesign του Γιώργου Ιωαννίδη στην Φλώρινα, αναλάβαμε την μελέτη του χώρου, την επίπλωση και την κατασκευή. Οι προδιαγραφές που τέθηκαν από τον πελάτη ήταν ο χώρος να αποπνέει ηρεμία και ταυτόχρονα να χρησιμοποιεί στο μέγιστο την λειτουργικότητα μέσα από τα συστήματά μας. Έτσι, χρησιμοποιήθηκαν PAL χρώματα συνδυάζοντας χρώματα της φύσης με καθαρά λευκά σε όλες τις μεταλλικές κατασκευές. Η εταιρία μας ανέλαβε την πλήρη κατασκευή του Φαρμακείου σε επιτοίχιες μονάδες, κεντρικές κατασκευές χώρου, συρταριέρα καθώς και ταμείο αλλά και κουζίνα εργαστηρίου. Αναλυτικά, στις επιτοίχιες μονάδες επιλέξαμε συνδυασμό 3 συστημάτων μας. Του ihandle 40*40 με κρυφή διάτρηση, του φωτιζόμενου Alias με βέργες αλουμινίου καθώς και το Slat Panel αρμούς αλουμινίου. Τα μεταλλικά μέρη καθώς και τα εξαρτήματα αλουμινίου βάφτηκαν σε λευκό ματ χρωματισμό και οι ξύλινες επενδύσεις τοιχοποιίας καθώς και τα φωτιζόμενα ράφια ήταν σε δρύινο χρωματισμό καθώς και σε λευκό. Επίσης σημαντικό ρόλο στην καθαρότητα του χώρου έπαιξε ο κρυφός φωτισμός στα ξύλινα μέρη (ράφια, ταμείο, κ.α) με τη δυνατότητα όμως μεταφοράς των ραφιων καθύψος χωρίς καλωδίωση. Μία λύση φωτισμού της εταιρείας μας ώστε να μπορεί ο φαρμακοποιός να αλλάζει και να καλύπτει εύκολα, γρήγορα και χωρίς καλωδίωση τις ανάγκες του. Οι κατασκευές κέντρου με διπλό υλικό στο σόκορο – τελείωμα έκλεψαν την παράσταση με την πάκτωση πάτωμα – ταβάνι με τις κρυφές διατρήσεις να διατηρούν την ευελιξία όπως και στο υπόλοιπο κατάστημα. Το ταμείο κατασκευάστηκε με τα αντίστοιχα υλικά λευκού χρωματισμού και δρύινου, το οποίο συνδυάστηκε με επένδυση από πηχάκια στο άνω μέρος της οροφής. Στις 2 ανωτέρω κατασκευές τοποθετήσαμε επίσης κρυφό φωτισμό Led ώστε να δέσει αρμονικά με το υπόλοιπο κατάστημα ως προς την καθαρότητα. Ακόμα η τετράστηλη συρταριέρα που τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος του ταμείου επενδύθηκε με λευκό ξύλο ώστε να φέρει την αντίθεση με τα επιτοίχια πηχάκια δρύινου χρωματισμού. Τέλος, στο χώρο των υποδημάτων πέραν των επενδύσεων και των συστημάτων ραφιών κατασκευάσαμε περιστρεφόμενο καθρέφτη οβαλ σχήματος σύμφωνα με την τάση του design στις μέρες μας.

Πελάτης: Χατζητύπης Αθανάσιος
Κατασκευή – Επίπλωση – Εξοπλισμός: ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting
Συνεργασία – σχεδίαση: Δesign Γιώργος Ιωαννίδης
Φωτογραφίες: dt.Shoot

Το καλοκαίρι του 2020 η εταιρία μας ανέλαβε την Μελέτη και Κατασκευή του νέου Φαρμακείου του κου.Χατζητύπη στην Φλώρινα. Πιο συγκεκριμένα και σε συνεργασία με το γραφείο Δesign του Γιώργου Ιωαννίδη στην Φλώρινα, αναλάβαμε την μελέτη του χώρου, την επίπλωση και την κατασκευή. Οι προδιαγραφές που τέθηκαν από τον πελάτη ήταν ο χώρος να αποπνέει ηρεμία και ταυτόχρονα να χρησιμοποιεί στο μέγιστο την λειτουργικότητα μέσα από τα συστήματά μας. Έτσι, χρησιμοποιήθηκαν PAL χρώματα συνδυάζοντας χρώματα της φύσης με καθαρά λευκά σε όλες τις μεταλλικές κατασκευές. Η εταιρία μας ανέλαβε την πλήρη κατασκευή του Φαρμακείου σε επιτοίχιες μονάδες, κεντρικές κατασκευές χώρου, συρταριέρα καθώς και ταμείο αλλά και κουζίνα εργαστηρίου. Αναλυτικά, στις επιτοίχιες μονάδες επιλέξαμε συνδυασμό 3 συστημάτων μας. Του ihandle 40*40 με κρυφή διάτρηση, του φωτιζόμενου Alias με βέργες αλουμινίου καθώς και το Slat Panel αρμούς αλουμινίου. Τα μεταλλικά μέρη καθώς και τα εξαρτήματα αλουμινίου βάφτηκαν σε λευκό ματ χρωματισμό και οι ξύλινες επενδύσεις τοιχοποιίας καθώς και τα φωτιζόμενα ράφια ήταν σε δρύινο χρωματισμό καθώς και σε λευκό. Επίσης σημαντικό ρόλο στην καθαρότητα του χώρου έπαιξε ο κρυφός φωτισμός στα ξύλινα μέρη (ράφια, ταμείο, κ.α) με τη δυνατότητα όμως μεταφοράς των ραφιων καθύψος χωρίς καλωδίωση. Μία λύση φωτισμού της εταιρείας μας ώστε να μπορεί ο φαρμακοποιός να αλλάζει και να καλύπτει εύκολα, γρήγορα και χωρίς καλωδίωση τις ανάγκες του. Οι κατασκευές κέντρου με διπλό υλικό στο σόκορο – τελείωμα έκλεψαν την παράσταση με την πάκτωση πάτωμα – ταβάνι με τις κρυφές διατρήσεις να διατηρούν την ευελιξία όπως και στο υπόλοιπο κατάστημα. Το ταμείο κατασκευάστηκε με τα αντίστοιχα υλικά λευκού χρωματισμού και δρύινου, το οποίο συνδυάστηκε με επένδυση από πηχάκια στο άνω μέρος της οροφής. Στις 2 ανωτέρω κατασκευές τοποθετήσαμε επίσης κρυφό φωτισμό Led ώστε να δέσει αρμονικά με το υπόλοιπο κατάστημα ως προς την καθαρότητα. Ακόμα η τετράστηλη συρταριέρα που τοποθετήθηκε στο πίσω μέρος του ταμείου επενδύθηκε με λευκό ξύλο ώστε να φέρει την αντίθεση με τα επιτοίχια πηχάκια δρύινου χρωματισμού. Τέλος, στο χώρο των υποδημάτων πέραν των επενδύσεων και των συστημάτων ραφιών κατασκευάσαμε περιστρεφόμενο καθρέφτη οβαλ σχήματος σύμφωνα με την τάση του design στις μέρες μας.

Πελάτης: Χατζητύπης Αθανάσιος
Κατασκευή – Επίπλωση – Εξοπλισμός: ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting
Συνεργασία – σχεδίαση: Δesign Γιώργος Ιωαννίδης
Φωτογραφίες: dt.Shoot