ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting προσφέρει:

ΜΕΛΕΤΗ | ΣΧΕΔΙΑΣΗ | ΕΠΙΠΛΩΣΗ | ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ | ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting κατανοώντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταστηματάρχη έρχεται να καλύψει ολοκληρωτικά κάθε σημείο ανάπτυξης του έργου. Για τον λόγο αυτό, η  ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ Shop Fitting επεκτείνει τις υπηρεσίες τις στην μελέτη, σχεδίαση και διακόσμηση του χώρου σας. Η επίπλωση και η κατασκευή του καταστήματός σας ή του φαρμακείου σας, αποτελεί για την εταιρία μας ευθύνη! Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία μας προσφέρει για τον εξοπλισμό του καταστήματος: Γόνδολες, Πάγκους, Στάντς, Έπιπλα, Γραφεία, Ράφια αποθήκης, Ταμεία.

 

Μελέτη/Σχεδίαση

–       Επίσκεψη στον χώρο του καταστήματος

–       Καταγραφή αναγκών/ επιθυμιών πελάτη

–       Καταγραφή χώρου για αρχιτεκτονικούς περιορισμούς – Κατόψεις

–       Μελέτη περιορισμών και εύρεση ιδανικής λύσης ακολουθώντας πάντα εργονομικά και λειτουργικά standards συνδυασμένα με την απαιτούμενη αισθητική

–       Παραγωγή τεχνικών σχεδίων

–       Παρουσίαση και έγκριση από πελάτηt

Κατασκευή

Tο κατασκευαστικό στάδιο περιλαμβάνει τον μετασχηματισμό της ιδέας και των προτάσεων σε λύσεις από την συμφωνία που έχει γίνει με τον πελάτη. Στην παραγωγή μας, η τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία μηχανικού εξοπλισμού και την άριστη ποιότητα των υλικών μας, κατασκευάζονται τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν στον χώρο του εμπορικού καταστήματος.

Τοποθέτηση

Έπειτα της προετοιμασίας των απαραίτητων κατασκευών και αφού έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς οι δομικές εργασίες από τα εξειδικευμένα συνεργεία (πατώματα, γυψοσανίδες, βαφές, κλπ) τοποθετούνται τα έπιπλα και τα συστήματα προβολής για την παρουσίαση των προϊόντων σας.

Αξιολόγηση και After Sales Services

Τέλος η ανάγκη της εταιρίας μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων της, βρίσκεται κοντά σας για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στον χώρο σας παρέχοντας μια σειρά από ενέργειες για να καλυφθούν οι ανάγκες σας.